“Conflict en Agressie Management”

Boksen versterkt mens en organisatie

Werkt u binnen een omgeving waarbij het voorkomen, de-escaleren van conflicten, ongewenst gedrag – en agressie centraal staan? Boksen is een snel en krachtig instrument, ook om je mentale weerbaarheid te verbeteren. Je verbetert je vermogen om te kunnen omgaan met stressvolle situaties. Je bent op zoek naar een open en veilig werkklimmaat gebaseerd op wederzijds respect, eerlijkheid en duidelijkheid. Door de boks clinic te volgen helpen wij je dit doel te bereiken

Weerbaarheid

Jimmys Gym heeft het versterken van mentale weerbaarheid in de clinics geïntegreerd. Boksen is een praktisch en effectief instrument dat de mogelijkheid geeft om:

-te beoordelen hoe mensen omgaan met stressvolle situaties en ongewenst gedrag;

-te begrijpen waarom sommige mensen slagen en anderen worstelen onder druk;

-(in samenspraak met de inhoudelijke trainer/manager) strategieën en tactieken te ontwikkelen om onder druk optimaal te presteren

-effectief te rekruteren en selecteren rondom de sleutelcriteria Uitdaging, Vasthoudendheid, Controle en Zelfvertrouwen

Praktisch toepasbaar voor iedere medewerker

We bieden in onze clinics een unieke vorm waarin de kunst van het boksen (metaforisch) praktisch toepasbaar wordt voor iedere medewerker in de uitdagingen waarvoor hij dagelijks komt te staan.

De trainer en de de gym

Jim Willets, eigenaar en oprichter van Jimmys Gym, is al jarenlang een begrip in de Utrechtse – en Nederlandse boks scene. Zijn gym is niet alleen in sportief opzicht, maar ook qua gezelligheid ‘a good place to be’. Onze locatie biedt een authentieke setting waar je perfect het zakelijke met het aangename kunt combineren. Na alle inspanning is er natuurlijk ook volop ruimte voor ontspanning, een hapje en een drankje.

De werkwijze, aan de slag

Alle lessen en clinics worden door gediplomeerde trainers verzorgd. Wanneer u enthousiast bent geworden dan ontwikkelen Jim en zijn team graag met u en uw (inhoudelijke) trainer een op maat gemaakt programma afgestemd op uw wensen.

Tarieven

Wij verzorgen al boks clinics vanaf  € 49,- exclusief btw per persoon

Stuur een e-mail naar info@jimmysgym.nl en wij nemen direct contact met u op om uw wensen te bespreken.