“Leiderschap”

Zaken doen en boksen

Wie op topniveau zaken doet moet strategisch en tactisch om kunnen gaan met krachten en tegenkrachten. Wanneer er onder grote druk moet worden gepresteerd is het van belang te weten wanneer de aanval of verdediging ingezet dient te worden. Of je nu werkt voor een commercieel bedrijf of voor een non-profit instelling, je zult in veel situaties snel en adequaat moeten handelen.

Aanvallen versus verdedigen

In de clinics die wij verzorgen staat het fine-tunen en optimaliseren van uw aanvals- en verdediging strategieën centraal. In een zeer korte tijd helpen wij u om uw strategisch functioneren in een complex en groot krachtenveld naar het hoogste niveau te tillen.

Praktisch toepasbaar voor leidinggevenden en managers

We bieden in onze clinics een unieke vorm waarin de kunst van het boksen (metaforisch) praktisch toepasbaar wordt voor iedere manager of leidinggevende in de uitdagingen waarvoor hij dagelijks komt te staan.

De trainer en de de gym

Jim Willets, eigenaar en oprichter van Jimmys Gym, is al jarenlang een begrip in de Utrechtse – en Nederlandse boks scene. Zijn gym is niet alleen in sportief opzicht, maar ook qua gezelligheid ‘a good place to be’. Onze locatie biedt een authentieke setting waar je perfect het zakelijke met het aangename kunt combineren. Na alle inspanning is er natuurlijk ook volop ruimte voor ontspanning, een hapje en een drankje.

De werkwijze, aan de slag

Alle lessen en clinics worden door gediplomeerde trainers verzorgd. Wanneer u enthousiast bent geworden dan ontwikkelen Jim en zijn team graag met u en uw (inhoudelijke) trainer een op maat gemaakt programma afgestemd op uw wensen.

Tarieven

Wij verzorgen al boks clinics vanaf  € 49,- exclusief btw per persoon.

Stuur een e-mail naar info@jimmysgym.nl en wij nemen direct contact met u op om uw wensen te bespreken.