“Teambuilding”

Leren, veranderen én lol hebben

Het is steeds lastiger om een bedrijfsuitje te organiseren waarbij medewerkers zowel geïnspireerd raken als het naar hun zin hebben. U wilt investeren in teambuilding, maar u wilt ook zien dat onder andere persoonlijke groei binnen de organisatie aan bod komt. Een boks clinic bij Jimmys Gym biedt dit alles ineen. Prestaties gaan altijd gepaard met kennis en motivatie. Weet een medewerker wat hij kan? Benut hij al zijn talenten? Welke uitdagingen gaat hij aan? Het creëren van draagvlak is soms lastig. Denk aan een reorganisatie, nieuw beleid, een nieuwe werkgever of een nieuwe omgeving. Maar ook als alles prima verloopt is het belangrijk om zo nu en dan stil te staan bij waar de organisatie mee bezig is, welke talenten ingezet kunnen worden en met wie je samenwerkt.

Inhoud en vorm

De clinic bestaat uit twee onderdelen. Onderdeel één bestaat uit het boksen zelf. Je werkt hierbij voornamelijk in tweetallen waarbij men fysieke en mentale grenzen durft te overschrijden. Tijdens het tweede onderdeel van de clinic zal in overleg met de (inhoudelijke trainer/spreker) ruimte zijn voor het maken van de metafoor van de persoonlijke visie en die van de organisatie. Dit kan uiteraard ook andersom.

Gezelligheid

Sporten verbroederd. Niets geeft zoveel voldoening om na een fysieke en geestelijke inspanning samen een hapje te eten en wat te drinken. Wij verzorgen op verzoek een complete cateringinvulling na afloop van uw clinic. Alles is mogelijk.

De trainer en de de gym

Jim Willets, eigenaar en oprichter van Jimmys Gym, is al jarenlang een begrip in de Utrechtse – en Nederlandse boks scene. Zijn gym is niet alleen in sportief opzicht, maar ook qua gezelligheid ‘a good place to be’. Onze locatie biedt een authentieke setting waar je perfect het zakelijke met het aangename kunt combineren. Na alle inspanning is er natuurlijk ook volop ruimte voor ontspanning, een hapje en een drankje.

De werkwijze, aan de slag

Alle lessen en clinics worden door gediplomeerde trainers verzorgd. Wanneer u enthousiast bent geworden dan ontwikkelen Jim en zijn team graag met u en uw (inhoudelijke) trainer – of spreker een op maat gemaakt programma afgestemd op uw wensen.

Tarieven

Wij verzorgen al boks clinics vanaf  € 49,- exclusief btw per persoon

Stuur een e-mail naar info@jimmysgym.nl en wij nemen direct contact met u op om uw wensen te bespreken.